kde-koupit-tapety-ilustrace

Kde koupit tapety?

Rozhodli jste se pořídit si do vašeho bytu nebo domu tapety na stěny? A nebo ještě nevíte, jestli si tapetou zkrášlit interiér a nejprve zjišťujete jaké jsou možnosti nákupu, kam se případně vydat, jak se na nákup tapet připravit a kde ideálně začít? Pojďme se společně podívat kde všude se tapety prodávají a jak k jejich nákupu můžete přistoupit.

Více
10 mýtů o tapetách

10 mýtů o tapetách

Patří tapety stále do devadesátých let? Jsou opravdu ekologické a jak těžko se s nimi pracuje? Znamená vytapetovat dlouhodobý závazek?

Více
Jak tiskneme tapety

Jak tiskneme tapety

Je výroba tapet náročná? Protože někteří z vás na Instagramu projevili zájem o článek na téma výroba tapet, připravili jsme pro vás náhled do techn...

Více
Vzory v interiérech

Jak kombinovat vzory v interiérech?

Vzory jsou nezbytnou součástí interiérů, ke které má každý svou vlastní míru tolerance. Nemusíte se jich však bát – v interiéru působí efektivně, přidávají pokoji hodnotu, posouvají jej na novou úroveň. A možná jste si všimli, že působí lépe, když se kombinují. Jak je tedy nejlépe kombinovat?

Více
stěna-tapetování-omítka

Lze tapetovat hrubou stěnu?

Možná jste již zažili podobnou situaci. Chcete si pořídit krásnou tapetu na jednu z vašich stěn, případně i sami tapetu na stěnu aplikovat. Povrch stěny je ale na dotek i vizuálně hrubý, v některých místech i zrnitý. Je vhodné přes takovýto povrch nalepit vliesovou tapetu? Pojďme se na to podívat.

Více
Zdobení vajiček na Velikonoce

Jak na přírodní barvení velikonočních vajíček

Začněte nakrájením červeného zelí. Vložte zelí do velkého hrnce s 5ti šálky vody. Přiveďte k varu a poté vařte 30-45 minut. Je barvivo fialové? To je správně. Před vyjmutím zelí z hrnce nechte zelí úplně vychladnout, poté vmíchejte 4 polévkové lžíce bílého octa.

Více
trendy 2020 bydlení

Trendy bydlení pro rok 2020 a dál...

Zajímá vás čas od času sledovat, jak se vyvíjí interiérový design a bytová architektura? Ať už si budete zařizovat nový interiér nebo jen chcete naplánovat malou renovaci toho stávajícího, designové trendy interiérů vám mohou posloužit k inspiraci a zamyšlení, a určit jakým směrem se chcete vydat.

Více